maanantai 23. huhtikuuta 2012

Normiviikko

Hei!!

Taas on vähän unohtunut tää blogin kirjoittelu, mut eipä mulle oo mitään kummallista sattunutkaan. Eli kouluu, treenei, ratsastusta ja vähän shoppailuu.
Koulussa meillä oli perjantaina etäopiskelupäivä kun opettajil oli joku koulutus eli toisin sanoen ei tarvinnut mennä kouluun, mut saatiin kyllä tehtävii mitä sinä päivänä olis tullu läksyks. Ja nyt kirjottelen tätä postausta koulussa kun mul on hyppäri niin ei oo valitettavasti kuvii laittaa.

Mut siis eilen meidän piti äitin kaa käydä Lahden Ginas vaan ostamassa mulle uudet mustat legginsit, mut sieltä tarttukin kaikkee muutakin kivaa mukaan; urheilutoppi ja -trikoot, harmaa toppi mis on amerikan lippu (-50%), normi lila toppi, pitkähihanen raitapaita (-50%), sit sellanen ruutupaita joka on vähä niinkuin napapaita. Laitan näistä sit kuvii jos kerkeen ottamaan ja laittamaan ne tänne.

Tänä lauantaina mul on Luminoiden kaa Valtakunnallinen Svoli Show Valkeakoskella ja me osallistutaan yli 20v tanssillisen voimistelun kilpasarjaan. Joudutaan vaan lähtee täältä aika aikasin kun harkka on klo 08.06 ja Mäntsälästä sinne ajaa n. 1,5h ja kun lämppäämäänkin pitää viel keretä niin eli lähtö on varmaan klo 06.00 ja mulla herätys varmaan viideltä : /  ja muutenkin siitä tulee pitkä päivä kun kisat alkaa kai klo 13.00 ja meidän suoritus on 53. mut siel on kaikkii taukoja ja odottelua muutenkin niin saa nähä koska ollaan takasin.

Mut täst tuli nyt tällänen tyhmä päivitys, mut lupaan sit laittaa enemmän sielt YFU:n leirilt kun sekin on jo kahen viikon päästä : D Can't wait. Ja eihän täs oon kun vajaa 4kk kun ollaan jo Amerikas :)


Mut nyt moikka,
Saija

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti