sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Mexico Trip 23.3.-9.4.2013 Day 1



Mooi!! 
Anteeks en oo kerenny postaa Meksikosta vielä, kun on pitänyt saada asiat kulkee normaalisti eka koulussa ja ei oo vaan jaksanut/muistanu tätä blogii. Mut kirjotin vähän mitä tehtiin ekan päivän aikana ja tuun kirjottaa mitä tehtiin toisena päivänä täs lähiaikoina jne. Tää postaus on enemmän päiväkirja -mallinen mut joo täs on nyt ekan päivän tapahtumii.

Lauantai 23.3.
Aamulla herätys oli klo 02.10, koska meidän bussi kohti Meksikoa lähtisi klo 04.00 Miracle Mountain Ranchilta, jonne on meiltä joku 30 min ajomatka. Mutta me siis lähdettiin talon pihasta 02.45 ja Ranchilla pakattiin kamat bussiin ja odoteltiin et loput saa kamat pakattua ja sitten matka voisi alkaa. Meitä on yhteensä 47, mutta kaikki ei tullut mukaan ranchilta vaan poimittiin 5 henkilöä mukaan matkan varrelta. Ja en kyllä tiennyt et miten kaikki mahtuisi mukaan sillä vaikka tämä bussi on 47 henkilölle, niin meidän piti tuoda muutamia matkatavaroita tänne penkeille kun ne ei mahtunut bussin alle. Mutta kai tyypit tuolla bussin perällä mahtui jotenkin istumaan. Ja tän ranchin sääntö et tyttö ja poika ei saa istuu vierekkäin bussissa ellei oo naimisissa, jottei tuu sitä tilannetta että kun nukahtaa niin nukahtaa toisen syliin ja se voi olla vähän awkward tilanne.
       Kun lähdettiin Ranchilta kaikki nukahti äkkiä ja herättiin sitten joskus kahdeksan aikaan kun aurinko nousi ja meille tarjottiin aamupalaa, joka oltiin otettu mukaan ranchilta. Aamupalaan kuului joko makkara- tai pekoni roll jossa oli myös kananmunaa ja cheddarjuustoa mukana, omena tai banaani, jogurtti ja vesipullo. Täytyy sanoo että en kyllä kauheasti tykkää näiden makkarasta, et odotan kyllä innolla kesää kun saa suomalaista makkaraa.  Me pysähdyttiin aika usein vessaan, vaikka tässä bussissa on kyllä vessa mutta se alkaa haisee hirveälle kun on vähän lämpimämpi päivä. Ja sit kun tankattiin bussi huoltoasemalla siellä pysty samalla ostaa lounaan, useilla asemilla oli Subway, but jos ei ollut niin täytyi vaan ostaa jotain snacksejä. Ja välillä kun pysähdyttiin vaihdettiin myös kuskia, joita meillä on 4, joilla on bussikortti.
       Meidän määränpää oli Memphis, Tennessee, jossa yks mukana olevista tytöistä asuu niin yövyttiin sen luona tää yö. Ensiksi meille tarjottiin illallinen siellä kirkolla jota hänen perhe käy ja se ruoka oli tosi hyvää, vaikka en kyllä tiedä miksi minua rupesi huippaamaan kun istuin siinä ruokapöydässä vaikka söin kyllä hyvin, ehkä varmaan se kun on istunut bussissa tunti kaupalla. Ruokailun jälkeen tyttöjen oli tarkoitus lähteä bussilla meidän yöpaikkaan, mutta bussi ei liikkunut minnekään, koska sen jarruissa oli jotain vikaa niin tytöt siirrettiin seuraavaan paikkaan autokyydeillä. Tai siis ton tytön naapurin stable houseen (hevostallissa oleva ”asunto”), jossa minä nukuin pääsi vaan osa tytöistä, loput tytöt ja vanhemmat ihmiset menivät tän tytön kotiin ja pojat jäi tonne kirkolle. Tuo stable house oli oikeesti tosi hieno, siellä oli sänkyjä ja suihku ja muutenkin se talli oli kanssa tosi hieno ja siinä samassa rakennuksessa oli tallit ja maneesi.

Tää on se stable house jossa minä ja 10 muuta tyttöö nukuttiin eka yö.
Vasemmalt: Kessli, Sarah, Reghan ja Kaity
 

       Ensimmäinen matkustuspäivä oli hieno kaiken kaikkiaan, vaikka selkä oli vähän kipeä kaikesta istumisesta. Ja on hienoa katsoa miten näkymät ja luonto vaihtuu kun mennään eri osavaltioihin. Lähtiessä oli parikymmentä senttiä lunta ja nyt kun oltiin tuolla Memphisissä ei ollut lumesta tietoakaan. :)



Osa nukku lattial ja sohvilla, mut yläkerras oli 4  leveetä sänkyy, jotka me jaettiin kans.


Pidin päiväkirjaa ton matkan aikana niin yritän soveltaa sitä ja lisätä postauksii ja kuvii tänne kunhan kerkeen. Mut siis kun matkustettiin niin matkustettiin 13 eri osavaltion läpi ja ne on: Pennsylvania, Ohio, Kentucky, Tennessee, Arkansas, Oklahoma, Texas, New Mexico, Arizona, Kalifornia, Missouri, Illinois ja Indiana. Ja lisäks nähtiin eri nähtävyyksii ja kaupunkei mm. Mississippi-joki, Memphis, Nashville, Cincinnati, Phoenix, Tuscon, Grand Canyon ja Carlsbad, Caverns.

Mut täs oli ekan päivän tapahtumii ja yritän kirjottaa mahd. pian.
Nähään,
Saija
(PS tänään (21.4.) on tasan 2kk kotiin!!)e

2 kommenttia:

  1. Hieno kertomus jo tähän asti,terv äiti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Useimmat päivät matkustettiin niin niistä ei oo kauheesti kirjotettavaa, mut yritän jotain laittaa.

      Poista