sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Mexico Trip Day 3


 Mooi!!
Tässä on nyt kolmannen Meksiko matka päivän tapahtumia ja kuvia.

Maanantai 25.3.
Tänään aamulla herättiin puoli kahdeksalta, kun lähdön olisi pitänyt olla yhdeksältä. Kävin hotellin aamupalalla ja nopeasti kävin omalla koneellakin hotellin wifiä käyttäen. Niin siis meidän olisi pitänyt lähteä yhdeksältä, mutta yksi näistä matkan järjestäjistä nukkui pommiin niin päästiin lähtemään vasta varttia vaille kymmenen. Ja bussissa meillä oli taas itsenäistä raamatun lukemista ja luento. 

Ajettiin seuraavaksi New Mexicon osavaltioon Carlsbad Caverns luonnonpuistoon, joka on siis kai maanalainen tippukiviluola tai joku sellainen kuitenkin, jossa asuu myös lepakoita ja minun ryhmä oli onnekas ja me nähtiin yhden lepakon lentävän siinä luolan suulla. Se luola oli ihan sika hieno ja upea ja kaunis paikka, ja me saatiin ainoastaan kuiskata siellä. Se luolan pohja oli vähän yli 230 metriä maan alla ja sinne oli rakennettu polut jotka oli jotain 2-3 km pitkiä yhteensä ja joita pitkin pääsi alas ja takasin ylös jos halusi, mutta oli siellä kyllä hissitkin. Ja sitten sen kierroksen jälkeen otettiin ryhmäkuva meidän 10 hengen ryhmästä jonka kanssa käveltiin alas ja saatiin shoppailla tuliasia tuliaiskaupassa 45 min, kun meidän piti odottaa bussia. Ajan kuluksi otettiin ryhmäkuva koko porukasta ja pelattiin peliä nimeltä Ninja, sitä on vaikeata selittää tässä mutta se on ihan sika hauska peli. 


Lopulta meidän bussi tuli ja se oli ihanan raikas kun saatiin tyhjennettyä bussin vessa, ja päästiin jatkaa matkaa El Pasoon, Texasiin. Siellä poimittiin yksi uusi tyttö mukaan meidän hotellilta ja mentiin syömään Texas Road Houseen, joka on ravintola jossa valmistetaan ihan sika isoja pihvejä ja siellä on alkupalaksi sämpylöitä ja kanelivoita (ihan sika hyvää!!) ja maapähkinöitä kuorineen eli ne pitää ”riisua” että saa ne pähkinät ulos sieltä. Ravintolalta mentiin hotellille ja hotellilta voitiin nähdä Meksikon valot J mutta sitten mentiin nukkumaan.

Tämä päivä oli kaiken kaikkiaan hieno, mutta Texas ja New Mexico eivät ole oikeastaan muuta kuin kuivaa aavikkoa ja kaktuksia ja sitten jossain keskellä ei mitään, on joku pikku kaupunki. Mutta on hienoa nähdä miten erilaista luonto on eri osavaltioissa. 

 Täs on tää juttu, mut tää ei jostain syystä suostu lataa kuvii, mut laitan ne tähän joku toinen päivä :)
Terv. Saija

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti