maanantai 18. kesäkuuta 2012

Valmisteluja ja rippijuhlia

Mooi!!

Viime viikko meni sitten maalaillen ja muutenkin valmistellen eilen pidettyjä veljen Jarkon rippijuhlia varten. Eli me maalattiin meidän keittiö, eteinen ja olohuone kun ne oli ihan noessa takan jäljiltä. Ja sit mä ehin käydä perjantaina LOL-elokuvan ensi-illassa Vantaan Flamingossa ja oli kyllä hyvä ja hauska elokuva, suosittelen!

Ja sitten kaikista tärkein asia mitä tein viime viikolla niin oli se, kun puhuin mun host-perheen kanssa Skypessä ekaa kertaa niinkuin kasvotusten ja ne vaikuttaa tosi mukavilta. En jaksa oottaa että pääsen näkemään perheen kunnolla :) Perheen isä kysy multa että haluanko käydä Rock n Rollin Hall of Famella Ohiossa ja totta kai mä haluun käydä. Ja sit pääsen käymään Niagaran putouksilla, kun toi paikka mihin meen niin on Kanadan rajan lähellä ja putoukset ei oo kaukana siitä :) Can't wait!!

Mutta meillä oli siis eilen Jarkon rippijuhlat ja ne meni ihan hyvin ja oli paljon vieraita käymässä. Tänään mennään käymään sukulaisilla ja sit torstaina lähetään äitin kaa tyttöjen reissulle Tallinnaan :)

Flamingo

Flamingon Finnkino

Meidän Viivi, mietittiin että miksi sen pitää nukkua silleen että naru on ihan kireellä?

Jarkko pääsi ripille ja sai naimaluvan!


Mutta ei mulla nyt muuta,
Hyvää kesää!
Saija


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti