torstai 7. kesäkuuta 2012

Kesäleiri

Julia Romanjuk
Rebekka Ristimäki

Kuningasidea

Kuningasidea
Mooi!!

Sori, kun en oo aluks kerenny tänne päivittelee mitään mut siis koulut on nyt loppu ja eka lukio vuosi meni ihan ok. Keskiarvoksi tuli 7,65 ja oon siihen ihan tyytyväinen. Käytiin silloin lauantaina perinteisesti perheen kaa syömässä Rossossa ja sit vaan oltiin kotona.

Mutta siis kuten otsikkokin kertoo niin olin Mäntsälän Voimistelijoiden järjestämällä kesäleirillä maanantaista torstaihin ohjaajana/ryhmyrinä (eli ryhmänjohtaja) ja siellä pidin eri joukkueille tangrameja eli sellassii palapelejä joista tulee iso neliö, voitte käydä googlettamassa. Ja sit ihan leiriolympialaisia; saappaanheitto, sukkanauhakeilaus, sokkoviesti, hengareiden ripustamista. Ja sit vein omaa ryhmää eri tunneille ja nukuin niiden kanssa.

Ja tuolla leirillä oli iltasin aina kaikkee yhteistä juttuu eli maanantaina oli "leirinuoti", jossa tutustuttiin toisiin. Tiistaina oli vohvelin ja makkaran paistoo, pomppulinna ja rodeohärkä. Eilen keskiviikkona oli disco, jonne tuli bändi nimeltä Kuningasidea esiintymään ja bändiä ennen esiintyivät välinetekniikkaa pitäneet rytmisen voimistelun SM ja PM mestari Julia Romanjuk ja Rebekka Ristimäki. Sit vielä tänään oli leirin päättävä leirinäytös. Vielä tohon discoon niin kun toi Kuningasidea veti jotain 7-8 biisii niin kun me oltiin opeteltu leiritanssi yhen niiden kappaleen tahtiin niin sit kun ne veti sen biisin niin hyvä ettei ne lopettanu soittamista kun ne häkelty niin kovasti siitä kun kaikki 300 leiriläistä rupes yhtäkkiä tanssimaan :DDD Mutta siis hauskaa on ollut ja laitan myöhemmin kuvia kun saan ne ladattua koneelle mun uudesta kamerasta :)


Täs on tää Kuningasidean biisi Enemmän duoo ku sooloo :)

Mut nyt mä meen nukkumaan ja huomenna alan kattomaan viisumihakemuksia.
Moikka,
Saija

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti